Puhdastilat

Hermetel puhdastilaelementtijärjestelmät

Puhdastila muodostaa erillisen suljetun alueen laitoksessa, tai rakennuksessa. Puhdastilassa valmistetaan, tutkitaan ja suoritetaan toimenpiteitä joiden aikana huoneiden olosuhteita, ylipainetta, sekä partikkelien määrää ilmassa voidaan valvoa ja määritellä ohjearvojen vaatimusten mukaan. Elementtituotteemme ovat CE-merkittyjä standardin EN 14509:2013 mukaisesti.

Clean Room

Hermetel Oy:n Clean Room-järjestelmä koostuu elementeistä, ovista, ikkunoista, sekä muista palvelevista komponenteista, jotka tuottavat mahdollisimman vähän staattista sähköä ja joista ei irtoa partikkeleita.

Eristystilat ISORO

Hermetel eristystila ISORO (Isolation Room) on uudenlainen tapa rakentaa puhdastilaperiaatteella eristystilan tiiveyttä vaativat seinä- ja kattorakenteet, sulkutilat, sekä pesu- ja sosiaalitilat. Rakenne perustuu modulaariseen elementtijärjestelmään varusteineen. Tilan vaatimat erityisolosuhteet ovat tarkka tiiveys, paloturvallisuus luokka EI 15, sekä tilojen äänieristys. Ovien kulunvalvonta/sulutus-järjestelmät Interock-ohjauksella on järjestelmässä huomioitu.

Leikkaussali OT-CELLA

Hermetel leikkaussali OT-CELLA (Operating Theatre) on uudenlainen tapa rakentaa puhdastilaperiaatteella leikkaussalin seinä- ja kattorakenteet, sekä tekniikan tarvitsema tila salin viereen. Rakenne perustuu erittäin tiiviiseen puhdastila periaatteella tapahtuvaan modulaariseen elementtijärjestelmään. Järjestelmää täydentävät automaattiset liukuovet, tekniikan peittävä ääntä vaimentava alakatto ja tarvittaessa alhaalta tai ylärakenteista tuettu terästukirakenne.
OT-CELLA on yhteensopiva INOROOM™ kokonaissalitoimituksen kanssa.

Inoroom

Inoroom™ on uusi integroitu leikkaussaliratkaisu, eli avaimet käteen -kokonaisuus, joka tilataan yhtenä toimituksena. Siinä yhdistyvät helppokäyttöisyys, toiminnallisuus ja tehokkuus poikkeuksellisen hygieenisellä ja älykkäällä tavalla.

Ota yhteyttä, niin toteutamme puhdastilaprojektisi tarkalla ammattitaidolla.
Yhteyttä ottaessa toivomme, että lähetätte mukana pohjapiirustuksen sekä puhdastilan vaatimuksia koskevan aineiston.
Yhteyttä voitte ottaa sekä aineiston lähettää tästä.

Katso Puhdastilareferenssit

 

 

Tarkempia teknisiä tietoja saat lataamalla esitteen pdf-muodossa.

Hermetel puhdastilat

Hermetel puhdastilat RT-kortti

Hermetel OT-CELLA, ISORO RT-kortti

CE-suoritustasoilmoitus

 

Lisätietoja leikkausalikokonaisuudesta
löydät Inoroom-kotisivulta

371_inoroom_tm_logo_cmyk